Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Panou pentru gard gradina din lemn compozit WPC, oblic, maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Panoul nostru din WPC pentru gard, constand in principal din fibre de lemn si din material plastic, este economic si ecologic. Acesta poate fi folosit ca bariera de gradina sau gard rezidential pentru intimitate si securitate. Gardul din WPC are un imprimeu de lemn pe o parte, si un imprimeu simplu pe cealalta parte, astfel incat sa puteti alege designul care va place cel mai mult.

Panoul nostru pentru gard, din compozit lemn-plastic, nu are nevoie de niciun tratament suplimentar, cum ar fi uleiere sau vopsire. Este foarte durabil si va ramane neafectat de razele UV, umiditatea ridicata sau fluctuatiile de temperatura. Multumita profilului din aluminiu de pe partea superioara, panourile pentru gard sunt bine imbinate intre ele, ceea ce sporeste rigiditatea si rezistenta la impact. Multumita sistemului modular, panoul este usor de montat si va permite extinderea gardului dupa bunul plac. Stalpul este echipat cu trei fante, pentru a permite montarea gardului in diverite pozitii, cum ar fi: in linie dreapta (180 de grade), unghi drept (90 de grade) sau in forma de T.

Nota: Acest set are numai un stalp, drept urmare aceste piese pot fi utilizate numai in combinatie cu panoul de gard WPC (sku41552). (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475910978/panou-pentru-gard-gradina-din-lemn-compozit-wpc-oblic-maro)

Culoare: Maro
Material: Compozit lemn-plastic
Constituenti WPC: 60% pulbere de lemn + 30% plastic + 10% aditivi
Dimensiuni: 106 x (106,8 - 186,8) cm (l x i)
Placa WPC: (24 - 90), x 20,8 cm x 1,85 (L x l x gros.)
Inaltime stalp: 105 cm
Inaltime picior din otel: 74 cm.

Livrarea include:
9 x placa WPC
1 x stalp WPC
1 x capac pentru stalp WPC
1 x picior din otel
1 x profil din aluminiu in partea de sus
4 x surub de expansiune din otel.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura