Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Comoda TV din lemn masiv reciclat 120 x 30 x 40 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

156099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta comoda TV in stil antic din lemn reciclat este atat eleganta, cat si practica, fiind prevazuta cu sertare si rafturi cu suficient spatiu de depozitare. Va fi, cu siguranta, un element de decor atragator pentru sufrageria sau dormitorul dvs. Aceasta comoda TV este fabricata din lemn reciclat, astfel ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de cealalta.

Aceasta piesa de mobilier fabricata din lemn reciclat prezinta caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum sheesham, tec, palisandru, mango, acacia, lemn reciclat, lemn masiv etc. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil si atragator. Gaurile cuielor sau granulatiile fine isi aduc trecutul cu ele si invita generatia urmatoare sa se intrepatrunda cu povestea lor.

Decorandu-va casa cu aceasta comoda TV veti face o declaratie referitoare la atitudinea dvs. fata de reciclare si protejarea mediului inconjurator. Maiestria lucrului manual adauga un plus de eleganta stilului antic al acestei comode TV si incanta privirile cu un aer exotic. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de vopsire sau lacuire. Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare comoda TV fiind unica.

Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718476017607/vidaxl-comoda-tv-din-lemn-masiv-reciclat-120-x-30-x-40-cm)

Culoare: Multicolor
Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 120 x 30 x 40 cm (L x l x i)
Lucrat manual in intregime
Lustruit, vopsit si lacuit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura