Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Scaun de bar din lemn masiv de mango

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest scaun original de bar, cu tenta industriala, emana un farmec vintage si astfel va fi o achizitie nemuritoare pentru orice casa, bar sau restaurant. Cadrul de fier are un design geometric interesant, ceea ce face ca scaunul sa fie captivant cu adevarat

Scaunul pentru bar este fabricat manual din lemn de mango masiv, care este solid, stabil, durabil si frumos, iar arta fabricatiei aduce un plus stilului retro spectaculos. Fiecare pas al procesului de fabricatie este realizat cu cea mai mare grija, fie ca e vorba de lustruire, vopsire sau lacuire. Cadrul este realizat din fier rezistent pentru a contribui la robustetea scaunelor si poate fi curatat cu usurinta. Maiestria fabricatiei si textura frumoasa a lemnului fac ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica si usor diferita fata de cealalta.

Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, si astfel fiecare din aceste scaune de bar va fi unic. Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475528869/vidaxl-scaun-de-bar-din-lemn-masiv-de-mango)

Culoare: Maro si negru
Material: Lemn de mango masiv cu finisaj mat + fier
Dimensiuni: 50 x 46 x 76 cm (L x l x i)
Lustruit, vopsit si lacuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura