Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3848)

Lampa solara de perete cu senzori miscare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei
Descriere
Aceasta lampa solara de perete este lumina perfecta ce decoreaza gradinile, curtile, cararile si balcoanele. Poate fi usor montata pe un perete sau pe un gard. Aceasta lampa solara de perete include o baterie AA incarcata la soare. In timpul yilei, panoul solar transforma lumina soarelui in curent electric si reincarca bateriile. Are in interior LED-uri de 0,2 W, cu 2 care lumineaza alb si unul galben, Lumina LED-ului galben se aprinde automat atunci cand se intuneca, in timp ce luminile albe se aprind imediat ce sensorul de miscare detecteaza miscare in noapte.

Lampa cnoastra solara de perete este ecologica, economiseste energie si are nevoie de putina intretinere. Nu e nevoie sa platesti factura de curent electric pentru lumina de perete, dat fiind ca e incarcata la lumina solara. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475877349/lampa-solara-de-perete-cu-senzori-de-miscare)

Dimensiuni: 20 x 9,5 x 27,5 cm (L x l x i)
Material: ABS
Culoare: Negru
Panou solar: 0,15 W / 4,5V / 35 mAh
Baterie: AA 1,2V / Li Fe 600 mAh
Inclusiv 3 LED-uriincorporate: 3 x 0,2 W
Senzor de miscare: 5-6 interval m, unghi de detectie 120 grade
Mod de iluminare: Off / Dim / Bright
Culoarea luminii: 2 x alb, 1 x galben (dim), LED-urile galbene se aprind automat cand se intuneca, iar cele albe pornesc odata ce detecteaza miscare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura