Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Scaun de bar din lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest scaun de bar reciclat, in stil antic, va fi un element de decor mereu la moda in camera dvs., fiind ideal atat pentru decoruri clasice, cat si contemporane. Fiind prevazut cu un suport pentru picioare, acest scaun va oferi un nivel optim de confort. Datorita constructiei sale robuste, acest scaun de bar este foarte durabil. Acest scaun de bar este fabricat din lemn reciclat, fiecare piesa de mobilier fiind unica si usor diferita de cealalta.

Aceasta piesa de mobilier fabricata din lemn reciclat prezinta caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum tec, sheesham, acacia, mango si palisandru. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil si atragator. Gaurile cuielor sau granulatiile fine isi aduc trecutul cu ele si invita generatia urmatoare sa se intrepatrunda cu povestea lor.

Decorandu-va casa cu aceasta piesa de mobilier, veti face o declaratie referitoare la atitudinea dvs. fata de reciclare si protejarea mediului inconjurator. Maiestria executiei manuale imbogateste stilul vintage spectaculos al scaunului de bar si va incanta cu o aroma exotica. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire si ceruire este pregatit elaborat. Scaunul inalt antic va fi, cu siguranta, un element de decor perfect pentru locuinta dvs. Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, fiecare scaun de bar fiind unic.

Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475916239/vidaxl-scaun-de-bar-din-lemn-masiv-reciclat)

Material: Lemn masiv reciclat multicolor
Dimensiune totala: 30 x 75 cm (x i)
Realizat exclusiv manual
Lustruit, partial vopsit si ceruit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura