Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Cos gabion din otel, 100 x 50 x 50 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cos gabion din otel, 100 x 50 x 50 cm

Acest cos gabion este o alegere minunata atat pentru designurile din spatiile comerciale, cat si pentru resedinte private. Acest gabion ofera o solutie simpla pentru constructia unui perete izolant, oriunde este nevoie sa tineti la distanta vantul, precipitatiile, etc.

Fabricat din otel galvanizat inoxidabil si rezistent la intemperii, cosul gabion este foarte stabil si durabil. Grilajul de plasa este format prin sudarea sarmelor transversale si a celor longitudinale la fiecare intersectie. Avand o sarma cu diametrul de 4 mm, gabionul este foarte robust. Gabionul a fost proiectat pentru a putea fi umplut cu pietre sau pietris, pentru constructii rapide.

Capacele superioare si inferioare ale gabionului pastreaza continutul in acelasi loc, atunci cand este sigilat. Puteti achizitiona diferite modele, pentru a construi ziduri, asezandu-le unul langa celalalt. Aceste gabioane sunt ideale pentru proiecte in gradina si vor fi un punct de atractie superb pentru spatiile de exterior. Va rugam sa retineti ca pietrele nu sunt incluse in livrare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475521693/vidaxl-cos-gabion-din-otel-100-x-50-x-50-cm)

Culoare: Argintiu
Material: Otel galvanizat
Dimensiuni: 100 x 50 x 50 cm (L x l x i)
Dimensiuni plasa: 10 x 5 cm (L x l)
Diametru fir sarma: 4 mm
Diametru sarma spiralata: 4 mm
Sudat in puncte
Capacitate mare de incarcare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura