Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3848)

Magazie din lemn pentru unelte de gradina, mare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1979 lei
Descriere
Aceasta magazie pentru unelte ce se bucura de un design compact si un aspect elegant este ideala pentru orice gradina. Magazia ofera un spatiu generos pentru depozitarea unei varietati de unelte si echipamente.Datorita cadrului solid din lemn de pin cu finisaj vopsit, aceasta magazie de depozitare garanteaza o durata de viata lunga. Toti peretii din lemn care inconjoara magazia sunt atasati strans unul de celalalt, oferind un cadru stabil si robust.

Acoperisul sau in panta impermeabil pastreaza ploaia la distanta, in timp ce interiorul spatios al magaziei ofera spatiul perfect pentru depozitare. Cele doua usi frontale sunt proiectate pentru a permite accesul usor. Usile duble se inchid cu usurinta si se incuie cu zavoare cu bolturi laterale.In plus, magazia noastra pentru unelte include un scaun inalt care poate fi folosit si ca raft cu doua niveluri, pe care puteti amplasa si organiza diferite obiecte mici. Aceasta magazie pentru unelte este usor de asamblat si se bucura de o durata de viata lunga!

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475871965/magazie-din-lemn-pentru-unelte-de-gradina-mare?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475871965&utm_content=Home_Garden)

Spatiu de depozitare generos pentru toate uneltele de gradina
Dimensiune totala: 138 x 65,5 x 160 cm (L x l x i)
Dimensiune usa: 55 x 132,5 cm (l x i)
Dimensiune scaun: 36,5 x 30 x 66 cm (l x a x i)
Cadru solid din lemn de pin cu finisaj vopsit
Protectie impotriva umezelii datorita acoperisului impermeabil de culoare verde
Usi duble pentru acces usor
Cu zavoare pentru incuierea usilor
Rezistenta la intemperii
Usor de asamblat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura