Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3091)

Biblioteca din lemn reciclat vintage

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2169 lei
Descriere
Aceasta biblioteca cu design vintage are 3 rafturi si un dulap cu 2 usi si ofera suficient spatiu de depozitare. Rafturile pot fi folosite pentru depozitarea cartilor sau revistelor si CD-urilor. In dulapul cu 2 usi se pot depozita obiecte variate si incuia cu un zavor. Dulapul este fabricat din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare parte este unica si usor diferita de celelalte.

Mobila fabricata din lemn reciclat pastreaza caracteristicile tipurilor de lemn cum ar fi lemn de tec, lemn de sheesham, salcam, lemn de mango, lemn Saal etc. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil si frumos. Fiecare proces de recombinare, lustruire, lacuire si cerare este pregatit in mod elaborat.

Nota importanta: Culorile variaza de la bucata la bucata, ceea ce face ca fiecare dintre bibliotecile noastre sa fie unica. Livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475895725/biblioteca-din-lemn-reciclat-vintage?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475895725&utm_content=Furniture)

Material: Lemn reciclat solid
Dimensiuni totale: 50 x 30 x 180 cm (L x l x i)
Inaltime dulap cu 2 usi: 90 cm (picioare incluse)
Lemn multicolor cu manere
Fabricat manual
Lustruit, partial lacuit si cerat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura