Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3848)

Noptiera in stil frantuzesc, lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei
Descriere
Aduceti un plus de frumusete casei dvs. cu aceasta noptiera eleganta in stil rustic, tipic frantuzesc! De asemenea, aceasta poate fi folosita si ca suport pentru telefon, dulap lateral, dulap mic, dulap cu sertar, dulap de depozitare, dulap de noapte, dulap de dormitor, masa de capat, dulap de capat etc.

Acest dulap compact dispune de 2 sertare ce se deschid cu usurinta, oferind spatiu amplu pentru pastrarea lucrurilor mici in ordine si la indemana. Sertarele cu imprimeuri in stil rustic contribuie la aspectul plin de farmec al dulapului. Sertarele pot fi mutate intre ele. Realizate din materiale de calitate superioara, acest dulap este durabil si usor de curatat.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475971283/vidaxl-noptiera-in-stil-frantuzesc-lemn?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475971283&utm_content=Furniture)

Material: Lemn paulownia + placaj
Dimensiuni totale: 38 x 28 x 38 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni sertar: 28,5 x 23,5 x 12,5 cm (l x ad. x i)
Cu 2 sertare in culori diferite
In stil rustic, tipic frantuzesc.

Poate fi folosit ca noptiera, masuta de telefon, dulap lateral, dulapior, dulap cu sertar, dulap de depozitare, dulap de noapte, dulap de dormitor, masuta de noapte etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura