Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3091)
Descriere
Acest set de mobilier cu bar pentru mic dejun, elegant si modern, este solutia perfecta pentru luarea mesei in fiecare dimineata. Acesta imbina stilul cu functionalitatea. Datorita liniilor curate si designului compact, setul este ideal pentru apartamente sau chiar cafenele si baruri.

Scaunele pot fi ascunse sub masa, atunci cand nu sunt utilizate, pentru a economisi mai mult spatiu. Acest set de mobilier cu bar pentru mic dejun este realizat din MDF de calitate superioara, usor de curatat, si se va potrivi cu orice decor. Datorita cadrelor din fier de calitate, setul este foarte stabil si durabil. Este foarte usor de asamblat. Livrarea include 1 masa de bar si 2 scaune de bar.

Nota importanta: Culorile si granulatia pot varia de la piesa la piesa, fiecare dintre produsele noastre fiind unic; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475967378/vidaxl-set-mobilier-bar-mic-dejun-mdf?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475967378&utm_content=Furniture)

Culoare cadru: Negru
Material: Cadru din fier + MDF
Dimensiuni masa: 80 x 53 x 74 cm (L x l x i)
Dimensiuni scaun: 47 x 42 x 75 cm (l x ad. x i)
Diametru sezut: 35 cm
Inaltime sezut fata de sol: 45,5 cm
Livrarea include: 1 x masa de bar, 2 x scaun de bar
Este foarte usor de asamblat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura