Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Birou din lemn reciclat de esenta tare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest birou in stil vintage, realizat din lemn reciclat de esenta tare, va aduce un plus modern casei dvs. Blatul ofera o suprafata stabila si sigura pe care puteti plasa bauturi, un cos cu fructe, o vaza sau alte obiecte decorative. Acesta are doua sertare ce ofera spatiu suficient pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi chei, carnete de notite si alte maruntisuri.

Biroul poate fi folosit ca masa laterala, masa consola, masa joasa, masa de computer, masa de birou, masa de citit, masa de studiu, etc. Biroul este realizat din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita fata de cealalta. Mobila realizata din lemn reciclat are caracteristicile mai multor tipuri de lemn, cum ar fi lemn de tec, lemn de sheesham, acacia, palisandru, lemn de mango, lemn Saal, etc. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, si frumos.

Semnele de uzura si structura texturata vizibila dau fiecarei piese de mobilier propria sa istorie si un aspect unic. Acest birou este realizat complet manual, iar maiestria cu care a fost fabricat adauga la stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, ceea ce face ca fiecare dintre birourile noastre sa fie unice; livrarea este aleatoare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475993070/vidaxl-birou-din-lemn-reciclat-de-esenta-tare?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475993070&utm_content=Furniture)

Culoare: multicolor
Material: lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 110 x 50 x 76 cm (L x l x i)
Cu doua sertare
Realizata manual in intregime
Lustruita, partial vopsita si ceruita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura