Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3091)

Comoda TV din lemn reciclat de esenta tare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1639 lei
Descriere
Aceasta comoda TV in stil vintage, realizata din lemn reciclat de esenta tare, va aduce un plus modern casei dvs. Datorita cadrului solid din otel, suportul TV este foarte stabil si durabil. Acesta are doua sertare pentru depozitarea maruntisurilor si un raft pentru pastrarea aparatelor multimedia, consolelor de jocuri si revistelor.

De asemenea, standul TV poate fi utilizat ca un dulap lateral, dulap hi-fi, etc. Comoda TV este realizata din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita fata de cealalta. Mobila realizata din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, cum ar fi lemn de tec, lemn de sheesham, salcam, palisandru, lemn de mango, lemn Saal, etc.

Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, si frumos. Semnele de uzura si structura texturata vizibila dau fiecarei piese de mobilier propria sa istorie si un aspect unic. Comoda TV este realizata complet manual, iar maiestria cu care a fost fabricata adauga la stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, ceea ce face ca fiecare dintre comodele noastre TV sa fie unice; livrarea este aleatoare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475993117/vidaxl-comoda-tv-din-lemn-reciclat-de-esenta-tare?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475993117&utm_content=Furniture)

Culoare: multicolor
Material: Lemn reciclat de esenta tare + cadru din otel
Dimensiuni: 120 x 35 x 45 cm (L x l x i)
Cu doua sertare
Realizata manual in intregime
Lustruita, partial vopsita si ceruita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura