Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Noptiera din lemn reciclat de esenta tare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta noptiera in stil vintage, realizata din lemn reciclat de esenta tare, va aduce un plus modern casei dvs. Datorita cadrului puternic din otel, dulapul este foarte stabil si durabil. Are un sertar pentru pastrarea obiectelor mai mici organizate si la indemana si un compartiment cu usa care ofera spatiu suplimentar de depozitare. Noptiera poate fi folosita si ca dulap lateral sau suport pentru telefon.

Noptiera este realizata din lemn reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita fata de cealalta. Mobila realizata din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, cum ar fi lemn de tec, lemn de sheesham, salcam, palisandru, lemn de mango, lemn Saal, etc.

Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, si frumos. Semnele de uzura si structura texturata vizibila dau fiecarei piese de mobilier propria sa istorie si un aspect unic. Noptiera este realizata complet manual, iar maiestria cu care a fost fabricata adauga la stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, ceea ce face ca fiecare dintre noptierele noastre sa fie unice; livrarea este aleatoare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475993148/vidaxl-noptiera-din-lemn-reciclat-de-esenta-tare?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475993148&utm_content=Furniture)

Culoare: multicolor
Material: Lemn reciclat de esenta tare + cadru din otel
Dimensiuni: 43 x 33 x 51 cm (L x ad. x i)
Cu un sertar si un compartiment cu usa
Realizata manual in intregime
Lustruita, partial vopsita si ceruita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura