Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Scaun din piele naturala, Fluture, maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaunul nostru din piele naturala, model fluture, in stil vintage, este proiectat ergonomic pentru a oferi relaxare totala dupa o zi incarcata. Aspectul sau distinctiv, in forma de fluture, este foarte popular si se va potrivi cu orice decor. Acest scaun clasic din piele naturala, model fluture, este prevazut cu un spatar si un sezut usor curbate, ce asigura suportul necesar corpului pentru cel mai inalt nivel de confort.

Fabricat din piele naturala, acest scaun retro in forma de fluture este durabil si se va bucura de o durata de viata lunga. Cele patru colturi ale scaunului sunt consolidate cu piele naturala. Cadrul din fier robust, acoperit cu pulbere, adauga stabilitate si rezistenta. Scaunul este usor si confortabil. Nota importanta: Culorile pot varia de la piesa la piesa, fiecare scaun fiind unic; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475526094/vidaxl-scaun-din-piele-naturala-model-fluture-maro?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475526094&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro
Material: Tapiterie din piele naturala + cadru din fier acoperit cu pulbere
Dimensiuni: 74 x 66 x 90 cm (l x ad. x i)
Latime sezut: 59 cm
Adancime sezut: 66 cm
Inaltime sezut fata de sol: 53 cm
Realizat exclusiv manual
Cadru negru acoperit cu pulbere
Material: Piele: 100%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura