Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Noptiera din lemn masiv reciclat 40 x 30 x 51 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta noptiera din lemn va fi o alegere perfecta daca doriti sa adaugati o nota de farmec rustic decorului dvs. Noptiera cu 2 sertare poate fi folosita si ca masa de capat sau suport pentru telefon. Acest dulap este realizat din lemn masiv recuperat, care are caracteristicile diferitelor tipuri de esenta, precum mahon, tec, mango, acacia etc.

Fiecare piesa a acestui mobilier este unica si usor diferita de celelalte. Semnele de uzura ofera fiecarei piese un aspect unic si adauga stilului sau spectaculos de epoca. Datorita faptului ca este fabricat din lemn reciclat, produsul poate prezenta imperfectiuni care reflecta valoarea sa autentica si istoria bogata. Lemnul provine din copaci cazuti, barci, case din lemn, etc.

Blatul robust este ideal pentru asezarea unui ceas cu alarma, a unei lampi de citit, a cartilor etc. sau pentru expunerea fotografiilor sau a altor elemente decorative. Sertarele ofera spatiu pentru pastrarea organizata si la indemana a altor obiecte mai mici. Acest dulap din lemn este realizat manual cu cea mai mare grija.

Nota importanta: Culoarea poate varia de la o piesa la alta, facand unica fiecare din noptierele noastre; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475568964/vidaxl-noptiera-din-lemn-masiv-reciclat-40-x-30-x-51-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475568964&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 40 x 30 x 51 cm (l x ad. x i)
Cu 2 sertare
Lucrat manual
Trimite mesaj
Din Gura in Gura