Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Set cutii de depozitare 2 bucati, lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cele doua cutii de depozitare in stil antic, accesorii fara varsta pentru casa dvs., vor aduce spatiu de depozitare suficient pentru a va ajuta sa va tineti lucrurile in ordine. Pentru ca cele doua cutii de depozitare sunt realizate din lemn reciclat, acestea prezinta caracteristici ale mai multor tipuri de lemn, precum mahon, tec, mango, acacia, etc. E posibil sa gasiti orificii lasate de cuie, suruburi sau bolturi, precum si alte imperfectiuni ce subliniaza autenticitatea materialului.

Aceste imperfectiuni dezvaluie o istorie bogata si nu sunt realizate niciodata in mod intentionat. Lemnul provine din copaci cazuti in mod natural, barci din lemn, case din lemn etc. Fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de celelalte. Semnele de uzura si maiestria creatiei manuale a acestor cutii ofera fiecarei piese un aspect unic si imbogateste stilul sau vintage spectaculos. Fiecare pas al procesului de fabricatie se desfasoara cu cea mai mare grija. Pachetul de livrare include 2 cutii de depozitare.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre cutiile noastre de depozitare fiind unice; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475569077/vidaxl-set-cutii-de-depozitare-2-bucati-lemn-masiv-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475569077&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat, cu finisaj natural
Dimensiuni cutie mare: 48 x 40 x 35 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni cutie mica: 37 x 35 x 27 cm (l x ad. x i)
Lucrat manual
Recomandat pentru utilizare in interior
Livrarea include 2 cutii de depozitare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura