Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea, lemn masiv reciclat, 90x50x35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masuta de cafea, lemn masiv reciclat, 90x50x35 cm

Aceasta masa de cafea in stil retro va fi o alegere excelenta pentru a adauga o nota rustica decorului dvs. de acasa. Blatul mesei si picioarele sunt realizate din lemn masiv reciclat, care are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn cum ar fi mahon, tec, mango, salcam, etc.

Butoiul reciclat din tabla galvanizata adauga mesei rezistenta si un stil industrial robust. Puteti gasi orificii lasate de cuie, suruburi sau bolturi, impreuna cu alte imperfectiuni, care stau la baza autenticitatii acestui produs. Aceste imperfectiuni dezvaluie o istorie bogata si nu se fac niciodata intentionat.

Lemnul provine din copaci cazuti in mod natural, barci din lemn, case din lemn etc. Fiecare piesa este unica si usor diferita de urmatoarea. Semnele de uzura si maiestria creatiei la aceasta masa realizata complet manual confera fiecarei piese un aspect unic si adauga un plus stilului spectaculos vintage. Fiecare pas al procesului de fabricatie se desfasoara cu cea mai mare grija. Asamblarea este usoara.

Nota importanta: Culorile variaza de la o piesa la alta, fiecare dintre masutele noastre de cafea fiind unica; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475569091/vidaxl-masuta-de-cafea-lemn-masiv-reciclat-90x50x35-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475569091&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat + tabla galvanizata
Dimensiuni: 90 x 50 x 35 cm (L x l x i)
Lucrat manual
Usor de asamblat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura