Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Cuier haine, lemn masiv reciclat, 60 x 15 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest cuier de haine rustic va fi un accesoriu practic si decorativ pentru casa dvs. Fiind fabricat din lemn masiv reciclat, acest cuier de haine pastreaza caracteristicile diferitelor tipuri de lemn precum mahon, tec, lemn de esenta tare, mango, acacia etc. Puteti gasi orificii lasate de cuie, suruburi sau bolturi, precum si alte imperfectiuni, ce subliniaza autenticitatea materialului. Aceste imperfectiuni dezvaluie o istorie bogata si nu sunt realizate niciodata in mod intentionat. Lemnul provine din copaci cazuti in mod natural, barci din lemn, case din lemn etc.

Fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de celelalte. Semnele de uzura si mestesugul creatiei acestui cuier creat complet manual ofera fiecarei piese un aspect unic si imbogateste stilul sau vintage spectaculos. Avand 6 agatatori, cuierul ofera spatiu amplu pentru a agata esarfe, cravate, paltoane, genti, palarii, chei etc.

Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, ceea ce face ca fiecare din cuierele noastre sa fie unic. Livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475569107/vidaxl-cuier-haine-lemn-masiv-reciclat-60-x-15-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475569107&utm_content=Home_Garden)

Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 60 x 15 cm (L x l)
Cu 6 agatatori
Lucrat manual
Trimite mesaj
Din Gura in Gura