Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Banca din piele naturala si tec

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta banca din piele de capra autentica are un design unic, absolut deosebit, si va adauga o nota de farmec rustic in restaurante sau baruri, dar si in sufrageria sau camera de zi a resedintelor private. Banca are un cadru solid din lemn de tec, ce ii asigura stabilitate si durabilitate. Sezutul este tapitat cu piele naturala de capra, rezistenta si flexibila, cu model tip piele de vaca.

Pielea cu par de capra este moale la atingere si confortabila. Modelul frumos din piele naturala face ca fiecare banca sa fie unica si usor diferita de celelalte. Sezutul moale, capitonat, va va oferi un confort optim la sedere. Picioarele de culoarea lemnului natural imbogatesc aspectul rustic al bancii.

Nota: Culorile si modelele variaza de la o piesa la alta. Livrarea este aleatorie. Produsul este deja asamblat; nu este necesara asamblarea.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475533344/vidaxl-banca-din-piele-naturala-si-tec?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475533344&utm_content=Furniture)

Material: Lemn de tec + piele naturala de capra
Dimensiuni: 100 x 30 x 45 cm (l x ad. x i)
Are un model piele de vaca
Lucrat manual
Sezut captusit
Nu necesita asamblare
Nota: Culorile si modelele difera de la piesa la piesa. Livrarea este aleatorie.
Material: Piele: 100%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura