Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Suport pentru 9 sticle de vin, lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

106699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest suport pentru sticle de vin, in stil vintage, este perfect pentru pasionatii de vin. Acest raft de vinuri elegant va adauga o nota de farmec vintage in bucatarie, sufragerie sau camera de zi. Avand spatiu pentru 9 sticle si 4 sertare utile pentru depozitarea accesoriilor, suportul pentru vinuri este prevazut cu tot ce aveti nevoie pentru savurarea unui pahar de vin. Realizat din lemn reciclat, acest dulap tip bar este solid, durabil si frumos, prezentand caracteristicile diferitelor tipuri de lemn cum ar fi sheesham, tec, mango, acacia etc.

Fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de urmatoarea. Semnele de uzura si structura vizibila a fibrelor de lemn ofera fiecarei piese un aspect unic, adaugand la stilul spectaculos vintage. Acest dulap pentru vin este realizat manual si fiecare pas al procesului de fabricatie este realizat cu cea mai mare atentie, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lacuire. Suportul pentru vinuri este usor de mutat cu ajutorul celor 4 rotile. Este usor de asamblat.

Nota importanta: Culorile pot varia de la o piesa la alta, fiecare din suporturile noastre de vin fiind unice; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475568056/vidaxl-suport-pentru-9-sticle-de-vin-lemn-masiv-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475568056&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 50 x 30 x 85 cm (l x ad. x i)
Tine pana la 9 sticle
Cu 4 sertare si 4 rotile
Lustruit, vopsit si lacuit
Usor de asamblat
AVERTISMENT: Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivele de prindere pe perete incluse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura