Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Dulap cu 1 sertar si 1 usa, lemn reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest dulap/masa de capat vintage din lemn reciclat va ofera spatiu de depozitare si va ajuta sa va mentineti lucrurile in ordine. De asemenea, puteti aseza o lampa de birou sau diferite decoratiuni pe suprafata sa robusta. Acest dulap de depozitare este fabricat din lemn reciclat, fiecare piesa de mobilier fiind unica si usor diferita de cealalta.

Aceasta piesa de mobilier fabricata din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn, precum tec, sheesham, acacia, mango si palisandru. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil si atragator. Gaurile cuielor sau granulatiile fine isi aduc trecutul cu ele si invita generatia urmatoare sa se intrepatrunda cu povestea lor. Decorandu-va casa cu aceasta piesa de mobilier, veti face o declaratie referitoare la atitudinea dvs. fata de reciclare si protejarea mediului inconjurator. Maiestria executiei manuale ofera un stil spectaculos vintage dulapului/mesei de capat si va incanta cu o nota exotica. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire si ceruire este pregatit in mod elaborat. Dulapul/masa de capat vintage va fi cu siguranta un element de decor perfect pentru casa dvs.!

Nota importanta: Intrucat fiecare piesa din colectie este finisata manual, folosind un amestec unic de lemn reciclat, fiecare dulap/masa de capat vintage are culori usor diferite. Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475868408/vidaxl-dulap-cu-1-sertar-si-1-usa-lemn-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475868408&utm_content=Furniture)

Materiale: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni totale: 45 x 33 x 55 cm (L x l x i)
Dimensiuni sertar: 32,5 x 27,5 x 8,5 cm (L x l x i)
Dimensiuni dulap inferior: 32,5 x 30 x 28 cm (L x l x i)
Lemn in mai multe culori, cu inel de prindere din fier
Realizat exclusiv manual
Lustruit, partial vopsit si ceruit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura