Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Taburet, lemn reciclat, stil antic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest taburet in stil antic, fabricat din lemn masiv reciclat, va va oferi cu siguranta un suport confortabil in timpul sederii. Structura solida si simpla din lemn masiv asigura o rezistenta ridicata, in timp ce modelul natural al granulatiei fibrelor si caracteristicile diferite ale lemnului masiv fac ca fiecare taburet sa fie unic. Cele patru picioare compacte adauga un plus la stabilitatea pozitiei. Acest taburet retro este fabricat din lemn reciclat, astfel incat fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de cealalta.

Aceasta piesa de mobilier, realizata din lemn reciclat, prezinta caracteristicile tipurilor diferite de lemn, precum sheesham, tec, palisandru, mango, acacia, lemn de santal, etc. Lemnul reciclat este rezistent, solid, durabil si atragator. Gaurile cuielor sau granulatiile fine isi spun povestile din trecut si invita generatia urmatoare sa le cunoasca si sa adauge altele. Decorandu-va casa cu acest taburet, veti demonstra atitudinea dvs. referitoare la reciclare, protejarea mediului inconjurator si dezvoltare sustenabila. Realizat in intregime manual, taburetul are un stil spectaculos de epoca si va desfata simturile cu un parfum exotic. Fiecare proces de imbinare, lustruire, vopsire si ceruire este pregatit in mod elaborat. Acest taburet din lemn reciclat este piesa ideala pentru casa dvs. si multe din cafenelele clasice!

Nota importanta: Intrucat fiecare piesa din gama este finisata manual folosind un amestec unic de lemn reciclat, fiecare taburet retro are culori usor diferite. Livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475868415/vidaxl-taburet-lemn-reciclat-stil-antic?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475868415&utm_content=Furniture)

Materiale: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni totale: 30 x 30 x 45 cm (l x ad x i)
Lemn multicolor
Realizat exclusiv manual
Lustruit, partial vopsit si ceruit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura