Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Dulap din lemn masiv reciclat cu 4 setare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

128299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest dulap din lemn cu 4 sertare va ofera un spatiu de depozitare si va ajuta sa va mentineti lucrurile in ordine. De asemenea, puteti pune o lampa de birou sau unele decoratiuni pe blatul sau robust.

Acest dulap de depozitare este fabricat din lemn reciclat, fiecare piesa de mobilier fiind unica si usor diferita de cealalta. Aceasta piesa de mobilier fabricata din lemn reciclat prezinta caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum tec, sheesham, acacia, mango si palisandru. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil si atragator.

Gaurile cuielor sau granulatiile fine isi aduc trecutul cu ele si invita generatia urmatoare sa se intrepatrunda cu povestea lor. Decorandu-va casa cu aceasta piesa de mobilier, veti face o declaratie referitoare la atitudinea dvs. fata de reciclare si protejarea mediului inconjurator.In plus, maiestria executiei manuale aduce o nota spectaculoasa vintage dulapului si va desfata cu un stil exotic. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire si ceruire este pregatit elaborat. Dulapul antic va fi cu siguranta un element de decor perfect pentru casa dvs.!

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre dulapurile noastre fiind unic; livrarea este aleatoare. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475882084/vidaxl-dulap-din-lemn-masiv-reciclat-cu-4-setare?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475882084&utm_content=Furniture)

Realizat exclusiv manual

Dimensiuni totale: 65 x 30 x 70 cm (L x l x i)

Material: Lemn masiv reciclat

Lemn multicolor cu manere din fier

Lustruit, partial vopsit si ceruit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura