Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masa consola cu 3 sertare, lemn reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masa laterala cu 3 sertare este proiectata pentru a fi amplasata in coltul oricarei camere sau la capatul holului. Blatul mesei poate fi folosit pentru a aseza obiecte de decor, rame foto sau chiar plante in ghivece. Masa este prevazuta cu 3 sertare retractabile pentru obiecte mici, precum chei, carnetele si alte maruntisuri, oferind suficient spatiu de depozitare.

Aceasta masa lunga exotica este realizata din lemn reciclat, fiecare piesa de mobilier fiind unica si usor diferita de cealalta. Aceasta piesa de mobilier din lemn reciclat are caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum tec, sheesham, acacia, mango, palisandru etc. Lemnul reciclat este de esenta tare, stabil, durabil si frumos. Gaurile cuielor sau granulatiile fine isi aduc trecutul cu ele si invita generatia urmatoare sa se intrepatrunda cu povestea lor. Decorandu-va casa cu aceasta piesa de mobilier, va veti arata interesul fata de conceptul conservarii resurselor, protejarea mediului inconjurator si dezvoltarea sustenabila.

Maiestria executiei manuale aduce un stil spectaculos vintage mesei si va incanta cu un stil exotic. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire si ceruire este pregatit elaborat. Masa antica va fi cu siguranta un element de decor perfect pentru casa dvs.!

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre mesele noastre fiind unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475882091/vidaxl-masa-consola-cu-3-sertare-lemn-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475882091&utm_content=Furniture)

Realizat exclusiv manual

Dimensiuni: 150 x 30 x 75 cm (L x l x i)

Material: Lemn masiv reciclat

Lemn multicolor cu manere din fier

Lustruit, partial vopsit si ceruit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura