Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Noptiera cu 1 sertar, 55 cm, lemn masiv de sheesham

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta noptiera vintage, din lemn masiv de sheesham, este atat eleganta, cat si practica. Poate fi folosita si ca dulap lateral, masa laterala sau masuta de cafea. Datorita designului elegant, aceasta noptiera va deveni punctul de atractie al oricarei incaperi.

Aceasta noptiera are un blat robust, pe care puteti aseza obiecte decorative, precum cosuri cu fructe sau vaze. Un sertar mare va ofera suficient spatiu de depozitare pentru bijuterii, produse cosmetice sau alte lucruri personale. Acest dulap din sheesham este realizat din lemn masiv. Sheeshamul este un lemn tropical de esenta tare, faimos pentru granulatia sa bogata, acesta fiind cunoscut si ca lemn de trandafir sau palisandru. Este realizat exclusiv manual, iar datorita granulatiei frumoase a lemnului, fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de cealalta. Picioarele robuste din lemn contribuie la robustetea constructiei.

Nota importanta: Culorile variaza de la o piesa la alta, fiecare dintre piesele noastre fiind unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475953180/vidaxl-noptiera-cu-1-sertar-55-cm-lemn-masiv-de-sheesham?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475953180&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro
Material: Lemn masiv de sheesham
Dimensiuni: 44 x 40 x 55 cm (l x ad. x i)
Cu un sertar spatios
Lustruit, vopsit si lacuit
Realizat exclusiv manual.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura