Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Bufet din lemn masiv reciclat, 120x35x76 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

191999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest bufet reciclat in stil vintage, cu trei sertare si trei compartimente, va ofera un spatiu amplu de stocare si va ajuta sa va mentineti articolele in ordine desavarsita. Acest bufet de depozitare este realizat din lemn masiv reciclat, ceea ce inseamna ca bufetul are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn cum ar fi mahon, tec, lemn de esenta tare, lemn de mango, salcam etc. Lemnul recuperat este solid, stabil, durabil si frumos. Pastrand in casa aceasta piesa de mobilier va veti demonstra sustinerea conceptelor de conservare a resurselor, de protectie a mediului si dezvoltare sustenabila. Fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de urmatoarele.

Semnele de uzura dau fiecarei piese un aspect unic si adauga un plus la stilul vintage spectaculos. Acest dulap este realizat complet manual, iar mestesugul creatiei se adauga stilului retro spectaculos. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire si lacuire este indeplinit cu grija. Asamblarea este usoara. Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre bufetele noastre fiind unic; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475528593/vidaxl-bufet-din-lemn-masiv-reciclat-120x35x76-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475528593&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat + fier forjat
Dimensiuni: 120 x 35 x 76 cm (l x ad. x i)
Cu 3 compartimente si 3 sertare
Lustruit, vopsit si lacuit
Lucrat manual
Usor de asamblat
AVERTISMENT: Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura