Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Noptiera cu 1 sertar, lemn masiv de sheesham

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta noptiera cu aspect nefinisat degaja un farmec natural, ce va aduce o nota de modernitate permanenta in decorul din dormitor. Poate fi folosita si ca dulap lateral.

Aceasta noptiera este fabricata din lemn masiv de sheesham. Lemnul de sheesham, cunoscut de asemenea ca lemn de trandafir sau palisandru, este un lemn de esenta tare tropical, faimos pentru granulatia bogata. Noptiera este realizata integral manual, iar granulatia deosebita a lemnului face ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica si usor diferita de urmatoarele. Picioarele rezistente din lemn contribuie la constructia robusta, precum si la stilul rustic al acestei noptiere.

Sertarul ofera un spatiu amplu pentru a pastra o varietate mare de obiecte organizate ordonat si la indemana. Este usor de asamblat. Nota importanta: Culorile variaza de la o piesa la alta, fiecare dintre ele fiind unica; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475580607/vidaxl-noptiera-cu-1-sertar-lemn-masiv-de-sheesham?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475580607&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv de sheesham cu finisaj de culoarea mierii
Dimensiuni: 40 x 30 x 40 cm (L x l x i)
Lucrat exclusiv manual
Cu 1 sertar
Lustruit, vopsit si lacuit
Usor de asamblat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura