Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Set de bar, 7 piese, lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

497599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set de bar cu aspect retro aduce o nota de stil industrial si va avea un efect uimitor in decorul locuintei dvs. Masa si scaunele de bar sunt realizate din lemn masiv reciclat, provenit din traverse, pardoseli si grinzi de sprijin din interiorul cladirilor vechi demolate si poate contine diferite tipuri de lemn, cum ar fi palisandru (lemn de trandafir), pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia, etc.

Acest lucru inseamna ca lemnul recuperat pastreaza caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul reciclat este deja imbatranit, decolorat si uscat, astfel incat nu se micsoreaza si nu se indoaie. Frumusetea fibrelor lemnoase face ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica si usor diferita de cealalta.

Semnele de uzura si structura vizibila a fibrelor ofera setului o istorie proprie si un aspect unic. Fiecare etapa a procesului de fabricatie este realizata cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lacuire. Cadrul de otel asigura soliditatea si stabilitatea setului, contribuind la stilul sau industrial. Suportul pentru picioare adauga confort scaunelor. Este usor de asamblat.

Pachetul de livrare include 1 masa de bar si 6 scaune de bar. Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, si prin urmare, fiecare dintre produsele noastre este unic; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475580089/vidaxl-set-de-bar-7-piese-lemn-masiv-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475580089&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat + otel vopsit electrostatic
Dimensiuni masa: 150 x 70 x 107 cm (L x l x i)
Dimensiuni scaun: 45 x 36 x 99 cm (l x ad. x i)
Latime sezut: 35 cm
Adancime sezut: 30 cm
Inaltime sezut fata de sol: 74 cm
Lustruit, vopsit si lacuit
Usor de asamblat
Pachetul de livrare include 1 masa de bar si 6 scaune de bar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura