Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3091)

Set piese pentru usa glisanta, negru, 183 cm, otel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

239 lei
Descriere
Cu acest set de feronerie pentru usi glisante, puteti deschide sau inchide usile culisante ale hambarului, bucatariei, biroului etc., in mod silentios si fara efort. Setul de sine pentru usi glisante se va potrivi aproape in orice decor datorita designului sau compact, mereu la moda.

Acest set pentru usi glisante include 2 sine culisante de inalta calitate (cu o lungime totala de 183 cm) si 2 role rezistente la uzura. Sinele culisante sunt realizate din otel vopsit electrostatic, care este robust, durabil si destinat unor sarcini grele. Datorita rulmentilor interiori, usile dvs. vor aluneca usor si silentios. Sunt incluse si opritori de usa pentru a preveni deraierea rolelor, in timp ce garniturile de cauciuc vor amortiza izbirea rolelor si vor reduce zgomotul. Mai mult decat atat, setul de piese pentru usi glisante este echipat cu un ghidaj de podea de inalta calitate pentru a stabiliza miscarea usii.

Pachetul de livrare include 2 sine culisante, 2 role, 2 opritoare de usa, 1 ghidaj de podea, 2 mecanisme de blocare anti-salt, 5 cleme de fixare si alte piese metalice necesare. Nota: Usa nu este inclusa. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475592822/vidaxl-set-piese-pentru-usa-glisanta-negru-183-cm-otel"utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475592822&utm_content=Hardware)

Culoare: Negru
Material: Otel vopsit electrostatic
Lungime totala a sinei: 183 cm
Greutate maxima suportata: 80 kg
Dimensiuni usa potrivita: Latime de 60-91,5 cm, grosime de 35-45 mm.

Pachetul de livrare include:
2 x Sina glisanta
2 x Rola
2 x Opritor de usa
1 x Ghidaj de podea
2 x Mecanism blocare anti-salt
5 x Clema de fixare
Alte piese metalice necesare
Nota: Usa nu este inclusa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura