Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Banc de lucru, negru, 120 x 60 x 85 cm, otel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest banc de lucru solid, remarcabil datorita spatiului amplu de depozitare si capacitatii de incarcare de 500 kg, va fi un accesoriu ideal pentru atelierul si garajul dvs. Blatul mesei lat si robust asigura o platforma stabila pentru toate lucrarile dvs. de reparatii.

Bancul de lucru are 2 sertare, asigurandu-va spatiu pentru a va organiza uneltele, piesele si accesoriile, precum suruburi, cuie si banda adeziva. Toate sertarele sunt echipate cu un mecanism cu rulmenti, pentru o glisare lina. Masa de lucru are, de asemenea, compartimente potrivite pentru unelte mai mari si 2 dulapuri cu usi care se pot incuia, in care pot fi depozitate cu usurinta bormasini, tamburi de cablu si polizoare.

In plus, picioarele bancului de lucru sunt reglabile in inaltime; puneti amplasa masa de lucru oriunde doriti, aceasta ramanand fixa chiar si pe teren neuniform. Bancul de lucru este realizat din otel premium si PAL, fiind deosebit de robust, durabil si usor de curatat. Este usor de asamblat. Bancul de lucru va fi un ajutor de nadejde pentru lucrari de reparatii sau activitati de bricolaj! (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8719883735764/"utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883735764&utm_content=Hardware)

Culoare: Negru, gri
Material: Otel, PAL, aliaj
Dimensiuni: 120 x 60 x 85 cm (L x l x i)
Grosime blat: 3 cm
Capacitate de incarcare maxima: 500 kg
Capacitate de incarcare fiecare sertar: 10-15 kg
Cu 2 sertare cu rulmenti
Cu 2 dulapuri cu usi care se pot incuia
Blat de masa cu granulatie asemanatoare lemnului
Picioare cu inaltime reglabila
Asamblare necesara: Da
AVERTISMENT: Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de prindere pe perete furnizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura