Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3091)

Menghina unghiulara, maner dublu, 95 mm, aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei
Descriere
Aceasta menghina unghiulara cu maner dublu poate fi folosita pentru a fixa ferm piesele de lucru pentru prelucrarea cu precizie a metalelor. Datorita fortei sale de strangere excelente, menghina nu se va misca in timpul gauririi sau al slefuirii. Datorita designului sau cu maner dublu, menghina poate tine pe loc o gama mai larga de obiecte fata de menghina de colt cu un singur maner.

Permite prelucrarea flexibila, de exemplu conectarea a 2 blocuri de lemn cu grosime diferita la 90 de grade. Falcile puternice asigura o prindere garantata la fiecare operatiune de prelucrare. Aceasta menghina in unghi drept va fi de ajutor atunci cand piesa de prelucrat are un unghi de 90 de grade; iar axul rotativ si capul de fixare permit fixarea ferma si sigura a materialelor cu diferite sectiuni transversale. Aceasta unitate are, de asemenea, o baza stabila, care poate fi montata cu usurinta pe bancul dvs. de lucru.

Aceasta menghina este indispensabila pentru executarea unor operatii precise de gaurire, sudare, frezare, taiere si slefuire.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8719883803968/"utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883803968&utm_content=Hardware)

Culoare: Gri si negru
Material: Aluminiu
Dimensiuni: 430 x 230 x 45 mm (L x l x i)
Maner dublu
Latime falci: 70 mm
Interval de prindere: 0 - 65 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura