Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Freza de zapada, 6,5 CP, galben cu negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta freza de zapada puternica de 6,5 CP pe benzina a fost proiectata pentru indepartarea usoara a zapezii de pe drumurile de acces, trotuare, si alte suprafete pavate, sau de pe proprietati rezidentiale ori comerciale.

Motorul cu un cilindru si racire pe aer functioneaza lin si a fost proiectat sa reziste la temperaturi scazute si sa aiba un consum economic de carburant chiar si la putere maxima, astfel incat sa poata aborda si cele mai dense straturi de zapada. Aceasta freza de zapada este incredibil de usor de utilizat si de intretinut. Poate fi pornita in siguranta si fara efort cu ajutorul demarorului cu recul chiar si pe cea mai friguroasa vreme pentru a lucra prin ninsoarea cea densa. Rotile sunt motorizate astfel incat ruleaza singura fara efort.

Masina are doua stadii de operare: in primul stadiu, zapada si gheata sunt ridicate in cupa cu sfredel si maruntite; in timpul celui de-al doilea stadiu, acestea sunt aruncate de catre o elice prin jgheabul de descarcare, astfel incat zapada este dispersata in mod egal. Distanta de aruncare este de 11 m, ceea ce este util la indepartarea zapezilor mari. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8720286008966/"utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720286008966&utm_content=Home_Garden)

Culoare: Galben si negru
Latime de curatare: 61 cm
Inaltime captare: 51 cm
Tip motor: G200F, 1 cilindru, racire pe aer, 4 timpi
Capacitate cilindrica: 196 cc
Putere maxima: 4,1 kW/3600 rpm
Putere nominala: 6,5 CP
Viteze: 4 inainte, 1 inapoi
Sistemul de pornire: Cu recul
Tip combustibil: Benzina
Distanta de aruncare: 11 m
Capacitatea rezervorului de combustibil: 3,6 L
Capacitatea rezervorului de ulei: 0,6 L
Transmisie: Angrenaj cu melc
Jgheab/deflector controlate manual
Asamblare necesara: Da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura