Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Cusca pentru iepuri si alte animale de exterior, lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta cusca de calitate superioara, pe 2 niveluri, ofera un loc confortabil pentru iepuri dragalasi si animale de dimensiuni mici. Poate fi folosita pentru joaca, miscare, antrenament sau doar pentru pastrarea animalelor de companie in siguranta. Aceasta cusca ofera animalelor dvs. de companie spatiu suficient pentru miscare, in timp ce plasa stransa din sarma de fier previne comportamentul neascultator si accidentele. In acelasi timp, constructia grilajului din sarma de fier asigura monitorizarea animalelor de companie, permitandu-le sa priveasca imprejurimile si sa aiba suficient aer proaspat.

Cusca pentru animale este construita cu un cadru din lemn de brad, formand un loc imprejmuit puternic si sigur, cu o durata de viata lunga. Acoperisul verde protejeaza cusca impotriva ploii, in timp ce culcusul este locul perfect pentru odihna. Scara usor de urcat asigura legatura cu nivelul superior. Usile se inchid cu usurinta. Aceasta cusca pentru iepuri este perfecta pentru animale de companie mici. Nota importanta: Va recomandam sa asezati cusca de iepuri la adapost. In acest fel, va avea o durata mai mare de utilizare. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475969174/"utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475969174&utm_content=Animals_Pet_Supplies)

Material: Lemn de brad cu finisaj de vopsea
Dimensiuni totale: 144 x 100 x 100 cm (L x l x i)
Plasa durabila din fier
Protectie impotriva umezelii cu ajutorul unui acoperis impermeabil verde
Cu o scara anti-alunecare pentru acces usor catre nivelul superior
O tava retractabila pentru intretinere usoara
Rezistent la intemperii
Usor de asamblat
AVERTISMENT: Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
Recomandat pentru iepuri
Dimensiuni interioare: 88 x 129 x 101 cm (l x ad. x i)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura