Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Captuseala pentru iaz, negru, 2x3 m, PVC, 0,5 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta captuseala pentru iaz este o baza excelenta pentru construirea sistemului personal de iaz in gradina dvs. sau oriunde pe proprietatea dvs. Banda de captuseala pentru iaz este fabricata din PVC premium, este foarte elastica si rezistenta la rupere, potrivita pentru proiectarea zonelor cu apa putin adanca si adanca si inofensiva pentru plante si animale. Stratul de baza pentru iaz poate fi taiat cu usurinta cu foarfeca. Lipirea sau sudarea cu adeziv PVC (policlorura de vinil) se poate realiza fara dificultate. Bucurati-va de a va crea micul loc de relaxare pe sol si podea pentru a distrage atentia de la viata stresanta de zi cu zi!

Nota importanta:
1. Inainte de a aseza captuseala iazului, asigurati-va ca suprafata este uscata si fara gheata, zapada, pietre si alte obiecte dure sau ascutite pentru a evita taieturile, loviturile si deteriorarea.
2. Puteti utiliza formula de mai jos pentru a calcula dimensiunile:Lungimea captuselii iazului: lungimea iazului finala + adancimea de doua ori + suprapunerea marginilor de doua ori*Latimea captuselii iazului: latimea iazului finala + adancimea de doua ori + suprapunerea marginilor de doua ori**suprapunerea minima recomandata 0,10 m.
Este recomandat sa cumparati cativa metri suplimentari pentru a compensa eroarea si pentru a va oferi suficienta captuseala pentru a se intinde pe marginile deasupra nivelului maxim al apei.
3. Va recomandam sa folositi un material potrivit pentru iaz, asezat sub folia pentru iaz. Functia principala este distributia sarcinii si sarcina mecanica mai mica asociata a foliei de iaz. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-captuseala-pentru-iaz-negru-2x3-m-pvc-05-mm/8720286299753.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720286299753&utm_content=Home_Garden)

Culoare: Negru
Material: PVC
Dimensiuni: 2 x 3 m (L x l)
Grosime: 0,5 mm
Greutate unitate: 600 g/m
Punctie statica conform ISO 12236
Rezistenta la rupere conform DIN 53363
Potrivita pentru pesti, inofensiva pentru plante si animale
UV, cusatura sudata si rezistenta la frig
Rezistenta la umflare, putrezire si imbatranire
Foarte elastica si rezistenta la rupere
Asamblare necesara: Nu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura