Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Traieste pe picior mare

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3848)

Pompa de apa motor pentru Renault, Opel, Nissan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei
Descriere
Aceasta pompa de apa de inalta calitate va fi cea mai buna alegere daca doriti sa o inlocuiti pe cea actuala. Aceasta piesa de rezerva, usor de instalat, este compatibila cu o gama larga de modele. Va rugam sa verificati pe baza numarului OE daca aceasta piesa este compatibila cu masina dvs. Nu putem furniza o lista completa de modele / tipuri de masini compatibile. Va rugam sa retineti ca instructiunile de instalare nu sunt incluse in livrare, asa ca va rugam sa va asigurati ca stiti cum sa instalati aceasta piesa sau ca primiti ajutor de la cineva care stie sa o faca.

Aceasta pompa de apa de inalta calitate va fi cea mai buna alegere daca doriti sa o inlocuiti pe cea actuala. Aceasta piesa de rezerva, usor de instalat, este compatibila cu o gama larga de modele. Va rugam sa verificati pe baza numarului OE daca aceasta piesa este compatibila cu masina dvs. Nu putem furniza o lista completa de modele / tipuri de masini compatibile. Va rugam sa retineti ca instructiunile de instalare nu sunt incluse in livrare, asa ca va rugam sa va asigurati ca stiti cum sa instalati aceasta piesa sau sa primiti ajutor de la cineva care stie sa o faca.

De asemenea, va recomandam sa verificati pompa de apa originala din vehiculul dvs. pentru a va asigura ca acest articol este exact cel de care aveti nevoie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-pompa-de-apa-motor-pentru-renault-opel-nissan/8718475893233.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475893233&utm_content=Vehicles_Parts)

Material: Aluminiu
Compatibila cu Renault, Opel, Nissan
Cod OE: 7701474190.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura