Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Cusca iepuri, 310x70x87 cm, lemn masiv de pin & brad

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta cusca de calitate cu 2 niveluri ofera un spatiu mare si primitor pentru cresterea animalelor mici, in special a iepurilor. Poate fi folosita in mai multe scopuri: joaca, miscare, dresaj sau, pur si simplu, pentru a va pastra animalele de companie in siguranta.

Aceasta cusca de iepuri ofera suficient spatiu de miscare, in timp ce plasa de sarma din fier cu ochiuri stranse previne comportamentele negative si accidentele. In acelasi timp, constructia grilajului din sarma de fier va permite sa monitorizati animalele de companie si le ofera acestora acces la aer proaspat. Cusca de iepuri a fost construita cu un cadru din lemn de calitate superioara, fiind un adapost rezistent si sigur, care va dura ani intregi. Acoperisul sau verde protejeaza de ploaie, iar casuta confortabila este o zona de odihna perfecta.

O rampa usor de urcat asigura legatura dintre nivelul inferior si etaj. Datorita tavii detasabile, cusca este usor de curatat.

Usile se inchid cu usurinta si se incuie cu zavoare.

Aceasta cusca de iepuri este usor de asamblat. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-cusca-iepuri-310x70x87-cm-lemn-masiv-de-pin-brad/8718475721246.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475721246&utm_content=Animals_Pet_Supplies)

Constructie spatioasa
Material: Cadru din lemn masiv de pin/brad, plasa de sarma din fier vopsit electrostatic, placaj
Dimensiuni totale: 310 x 70 x 87 cm (L x l x i)
Acoperis invelit cu material rezistent la apa (poliester 100%)
Cu o rampa anti-alunecare pentru acces usor
Cu o tava detasabila pentru intretinere usoara
Rezistent la intemperii
Recomandat pentru iepuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura