Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Chiuveta de bucatarie cu un bazin, otel inoxidabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

71899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta chiuveta de bucatarie de calitate va fi alegerea perfecta pentru bucatariile profesionale din restaurante, hoteluri, scoli, locuri de munca si alte locuri publice. Fabricata din otel inoxidabil premium, aceasta chiuveta de bucatarie este rezistenta la zgarieturi si impact, foarte durabila si rezistenta la contactul cu alimente.

De asemenea, este rezistenta la murdarie si formarea petelor, fiind si simplu de curatat. Cuva foarte adanca ofera un spatiu amplu pentru spalarea tigailor mari si a vaselor. Datorita designului cu protectie contra stropirii, va fi simplu sa preveniti improscarea cu apa. In plus, chiuveta este usor de asamblat si de mutat.

Nota: Livrarea include, de asemenea, o scurgere si o sita tip cos, pentru eliminarea usoara a deseurilor; robinetul nu este inclus in livrare. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-chiuveta-de-bucatarie-cu-un-bazin-otel-inoxidabil/8719883786001.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883786001&utm_content=Hardware)

Culoare: Argintiu
Material: Otel inoxidabil
Dimensiuni totale: 60 x 60 x 85 cm (L x l x i)
Adancime cuva chiuveta: 20 cm
Cu un bazin si protectie anti-stropire
Scurgere si sita incluse
Sigur pentru contactul cu alimente
Usor de mutat
Asamblare necesara: Da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura