Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Scaun de masa inalt pentru copii, albastru si gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Distractia este la ea acasa la orele de masa cu acest scaun de bucatarie pliabil pentru copii! Este construit cu un cadru din otel si din plastic solid, pentru durabilitate si rezistenta, ceea ce ii ofera un suport excelent celui mic. Scaunul captusit, cu tapiterie moale si ham in 5 puncte, ofera confort si un plus de securitate pentru micutul dvs. in timpul mesei. Acest scaun inalt se poate inclina in 3 pozitii, pentru a oferi un spatiu confortabil copilului dvs.

Suportul de picioare si inaltimea reglabila ofera, de asemenea, un plus de confort la sedere. Tava pentru alimente este demontabila, pentru o curatare usoara. In partea de jos, un cos de depozitare mentine la indemana lucrurile necesare ale bebelusului, precum jucarii, scutece, servetele etc. In plus, puteti deplasa scaunul cu mare usurinta, datorita rotilor din spate.

Se poate configura in doar cateva secunde si vine cu suport reglabil pentru picioruse. Datorita designului compact, acest scaun inalt se pliaza rapid, pentru a fi depozitat in afara razei vizuale sau pentru intra cu usurinta in portbagajul masinii. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-scaun-de-masa-inalt-pentru-copii-albastru-si-gri/8719883705989.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883705989&utm_content=Furniture)

Culoare: Albastru si gri
Material: Tub din otel + plastic + material textil
Dimensiuni: 49 x 82 x 107 cm (l x ad. x i)
Spatar reglabil in 3 pozitii
Inaltime reglabila in 3 pozitii si suport pentru picioare reglabil in 2 pozitii
Ham de siguranta in 5 puncte
Tava detasabila
2 roti in partea din spate, pentru deplasare usoara
Usor de pliat pentru depozitare si transport
Potrivit pentru copii capabili sa se ridice fara ajutor, cu o varsta cuprinsa intre 6 si 36 de luni sau cu o greutate maxima de 15 kg.
EN 14988: 2017
Material: Poliester: 100%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura