Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Pat pentru copii cu saltea, rosu, panza textil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest pat cu saltea poate fi folosit langa pat pentru a oferi bebelusului dvs. un sentiment de siguranta fata de apropierea parintilor. Aplicatie vasta: Acest pat pentru copii poate fi folosit ca patut de sine statator, unde copilul dumneavoastra poate dormi in siguranta, sau il puteti atasa si la patul parintilor, pentru o mai buna ingrijire a bebelusului.

Material practic: Cadrul din fier asigura stabilitate. Tesatura are un aspect simplu si bine definit, si este respirabila si durabila. Plasa din material textil respirabil, va permite sa urmariti mai bine copilul. Inaltimi reglabile: Patutul pentru copii, cu 5 inaltimi reglabile, este ideal pentru utilizare multifunctionala. Il puteti folosi langa noptiera, langa canapele si in alte locuri. Puteti alege inaltimea potrivita in functie de nevoile dvs.

Saltea detasabila: Salteaua patutului de copii este moale si confortabila. Are si fermoar care o face foarte usor de detasat si curatat. Nota:Nu mai folositi patutul de indata ce copilul este capabil sa stea fara ajutor, sa se ridice sau invata sa se tarasca, ridicandu-se cu mainile si genunchii.Pentru siguranta bebelusului, nu utilizati acest produs fara a citi instructiunile.

Nu il utilizati langa paturi cu apa, paturi rotunde sau pentru copii.Fiecare produs include un manual de asamblare in cutie, pentru o instalare usoara. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-pat-pentru-copii-cu-saltea-rosu-panza-textil/8720286444191.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720286444191&utm_content=Furniture)

Culoare: Rosu
Material: Panza din material textil, plasa, fier
Dimensiuni totale: 94 x 59 x (68-83) cm (l x ad. x i)
Dimensiuni saltea: 85 x 49 cm (l x ad.)
Lungimea curelei de prindere: 2,5 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura