Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Tarc pentru copii cu saltea, gri inchis, panza textil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest tarc compact pentru copii este conceput special pentru a va mentine copilul confortabil si relaxat, acasa sau departe de casa. Patut de calatorie 2 in 1: Patutul ofera un spatiu sigur pentru ca bebelusul sa doarma si sa se relaxeze, inclusiv un loc spatios pentru joaca.

Design pliabil: Patutul pentru copii este, de asemenea, usor de pliat. Asadar, il puteti transporta cu geanta de transport cu care vine echipat, oferind un patut confortabil si sigur pentru copilul dvs., oriunde va duceti. Structura robusta: Patutul este realizat din tevi din aluminiu si tevi din fier, fiind robust, stabil si rezistent la scuturare. Material practic: Panza din material textil are un aspect simplu si bine definit, fiind respirabila si durabila. De asemenea, plasa din material textil respirabil, va permite sa urmariti mai bine copilul.Saltea detasabila: Salteaua patutului de copii este moale si confortabila.

Are si fermoar care o face foarte usor de detasat si curatat.

Nota: Fiecare produs include un manual de asamblare in cutie, pentru o instalare usoara.Acest produs nu este potrivit pentru copiii cu varsta peste 3 ani. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-tarc-pentru-copii-cu-saltea-gri-inchis-panza-textil/8720286444221.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720286444221&utm_content=Baby_Toddler)

Culoare: Gri inchis
Material: Panza din material textil, plasa, fier, aluminiu
Dimensiuni totale: 110 x 82 x 67 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni pliat: 70 x 60 x 20 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni saltea: 100 x 60 x 3,5 cm (l x ad. x i)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura