Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Jaluzele opace - rulou 206, alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta jaluzea tip rulou pentru ferestre de mansarda este potrivita pentru ferestrele cu sistem Velux, fiind ideala pentru acoperirea ferestrelor in orice camera din casa sau in biroul dvs.

Avand un mecanism de actionare central, jaluzeaua poate fi ajustata de jos in sus, pentru a raspunde nevoilor dvs. in diferite ocazii si momente.

Realizata din poliester rezistent la murdarie, cu un strat special de aluminiu care blocheaza caldura pe spate, aceasta jaluzea tip rulou opaca retine caldura in camera pe timp de iarna, si reflecta caldura soarelui, pe timp de vara.

Puteti pozitiona jaluzeaua tip rulou in orice loc de la fereastra. Este foarte usor de asamblat cu accesoriile pentru montare incluse.

Jaluzeaua se curata usor cu o carpa umeda.

Retineti: codul de dimensiuni al produsului trebuie sa fie identic cu codul de produs al ferestrei dvs. Velux. (Codurile produselor ce includ litera K, precum CK02, nu sunt disponibile momentan in colectia noastra).

Unde puteti gasi codul de produs Velux? Acesta poate fi gasit pe partea superioara a ferestrei dvs.; va rugam sa consultati ghidul nostru de dimensiuni din imagini. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-jaluzele-opace-tip-rulou-206-alb/8718475962465.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475962465&utm_content=Home_Garden)

Culoare: Alb
Cod marime Velux: 206
Material: Tesatura opaca + rama din aluminiu
Usor de intretinut si curatat
Usor de asamblat cu accesoriile pentru montare incluse
Material: Poliester: 100%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura