Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Compostor rotativ, 60x43x74 cm, 70 L, polipropilena

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Reduceti deseurile din gradina si din bucatarie in orice moment al anului, cu acest composter rotativ, si produceti-va propriul compost pe care sa il utilizati ca ingrasamant organic pentru plantele dvs. Material durabil: Recipientul pentru compost este fabricat din PP. Polipropilena (PP) este un plastic popular care este usor, dur si rezistent la impact.Picioare robuste: Picioarele metalice ale acestui recipient de compost asigura robustete si stabilitate.

Design rotativ: Designul rotativ al acestui compostor de deseuri, creste productivitatea amestecarii. Iar, datorita barelor interne pentru amestecare, care accelereaza procesul de descompunere, va puteti astepta la un compost bogat si fertil in doar cateva saptamani!Aerare excelenta: Recipientul de compost rotativ are orificii de ventilatie, pentru a amesteca mult oxigen in compost.Utilizare usoara: Sistemul eficient rotativ este modalitatea simpla de a obtine un compost preparat perfect, fara a fi nevoie sa sapati, sa intoarceti si sa amestecati manual. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti usa cu glisare usoara, sa adaugati resturile si sa intoarceti manerul o data la doua zile sau cam asa.

Bine de stiut: Pentru ca asamblarea sa fie cat mai usoara, fiecare produs este livrat cu un manual. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-compostor-rotativ-60x43x74-cm-70-l-polipropilena/8720845696368.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720845696368&utm_content=Home_Garden)

Culoare: Negru
Material: Plastic (100% polipropilena), metal
Dimensiuni totale: 60 x 43 x 74 cm (L x l x i)
Capacitate: 70 L
Cu picioare metalice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura