Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Topper saltea, 100 x 200 cm, spuma gel, 7 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

82199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bucurati-va de un somn bun in timpul noptii pe acest topper de saltea foarte moale! Acest topper, cu o grosime de aproximativ 7 cm, este foarte moale si confortabil.
1. Tehnologie cu spuma gelFabricat din spuma gel, acest topper are o structura cu celule deschise si permite circularea aerului, creand un mediu de somn echilibrat si impiedicand formarea mucegaiului si acumularea acarienilor de praf din casa. Astfel, este ideal pentru persoanele care sufera din cauza alergiilor. Spuma cu gel tinde sa regleze temperatura in timpul somnului si sa creasca densitatea saltelei, asigurand un somn cu un mai mare efect de revitalizare.
2. Reducerea presiuniiTopper-ul poate reduce presiunea resimtita de corp, permitand oaselor si articulatiilor incordate sa se recupereze suficient peste noapte. Invelitoarea de saltea se poate mula pe conturul corpului dvs., pentru o experienta armonioasa de somn. Datorita spumei cu gel, corpul dvs. se va cufunda mai adanc si, in acelasi timp, va fi mai bine sustinut. Acest lucru asigura o mai buna aliniere a coloanei vertebrale si o relaxare mai profunda a intregului corp.
3. Confort in fiecare zonaDiferit de saltelele conventionale cu zone de confort limitate, acest topper de saltea vi le ofera pe intreaga sa suprafata, de la un capat la altul. Astfel, nu trebuie sa va schimbati pozitia de dormit inconstient si frecvent, in timpul noptii. In plus, nu veti mai face niciun zgomot atunci cand va miscati pe saltea.
4. Usor de intretinutDe-a lungul timpului, salteaua acumuleaza multa transpiratie si alti contaminanti, dar datorita fermoarului practic montat de jur imprejur, husa lavabila poate fi usor detasata, topper-ul fiind usor de mentinut curat. Va recomandam sa aerisiti in mod regulat topper-ul de saltea, pentru a-i prelungi durata de utilizare. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-topper-saltea-100-x-200-cm-spuma-gel-7-cm/8719883591285.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883591285&utm_content=Home_Garden)

Culoare: Alb si albastru
Material: Spuma gel
Material husa: Poliester 39% + tricot 61%
Dimensiuni totale: 100 x 200 x 7 cm (L x l x gros.)
Grosime spuma: 5 cm
Grosime strat superior spuma: 1 cm
Grosime strat inferior spuma: 1 cm
Husa lavabila
Fermoar montat de jur imprejur
Trimite mesaj
Din Gura in Gura