Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Jardiniera de gradina, 6 buc., antracit, 100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Indiferent daca va faceti peretii simpli si incolori sau va incadrati terasa cu un paravan de intimitate, va puteti crea propria oaza personala de bunastare cu aceasta idee incredibila de stivuire a cutiilor de flori! Aceste jardiniere de terasa sunt fabricate din TPR (cauciuc termoplastic), fiind rezistente la intemperii si la UV si, prin urmare, foarte practice pentru utilizare in exterior pe tot parcursul anului.

Fiecare dintre cutiile de flori are un rezervor de apa pentru a preveni uscarea si suprasaturarea cu apa in acelasi timp. Puteti folosi ghivecele de gradina pentru a crea un farmec minunat pe balcon sau terasa, cum ar fi suspendarea florilor, cultivarea fructelor moi, ierburilor si multe altele.

Acest sistem este practic extensibil la infinit, putand fi configurat chiar si in unghi drept! In plus, jardinierele de terasa sunt extensibile conform ideilor dvs.

Puteti pune impreuna cutiile individuale ca idee, creand propriul design de jardiniera. Un set contine 3 cutii robuste pentru plante cu un rezervor de apa si patru coloane din material termoplastic. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-jardiniera-de-gradina-6-buc-antracit-100-cm/8720286930915.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720286930915&utm_content=Home_Garden)

Culoare: Antracit
Material: TPR (cauciuc termoplastic)
Dimensiuni totale: 49 x 16 x 100 cm (l x ad. x i)
Dimensiunei fiecare cutie: 49 x 16 x 22 cm (L x l x i)
Greutate neta: 2,14 kg
Rezistent la intemperii si raze UV
Perfect potrivit pentru o terasa sau balcon
Acest sistem de bricolaj poate fi extins cu usurinta
Contine 3 cutii robuste pentru plante cu rezervor de apa si 4 coloane din TPR
Asamblare necesara: Da

Pachetul de livrare contine:

2 seturi de jardiniere de gradina
Trimite mesaj
Din Gura in Gura