Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Toaleta de camping integrata, alb, 24+17 L HDPE si PP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cu designul sau usor si compact, aceasta toaleta portabila este perfecta pentru camping, excursie cu rulota, eveniment in aer liber etc.

Material HDPE durabil: Toaleta portabila pentru camping este realizata din polietilena puternica de inalta densitate, ceea ce o face rezistenta la socuri si impact pentru durabilitate.PP durabil: Fabricat din polipropilena durabila, bolul acestei toalete de camping are o buna rezistenta la abraziune, coroziune si temperatura.

Curatare eficienta: Toaleta portabila este echipata cu o pompa cu piston care spala vasul mult mai bine in comparatie cu pompa de burduf.

Spalarea sa de tip T face indepartarea mai usoara a deseurilor.

Duza de turnare rotativa: Duza de turnare rotativa va permite sa goliti rapid toaleta portabila fara stropire.Indicator de nivel: Toaleta mobila este, de asemenea, proiectata cu un indicator de nivel pentru a afisa cantitatea interioara de deseuri. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-toaleta-de-camping-integrata-alb-2417-l-hdpe-si-pp/8720845782481.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720845782481&utm_content=Sporting_Goods)

Culoare: Alb
Material: HDPE (polietilena de inalta densitate), PP (polipropilena)
Dimensiuni: 53,5 x 37 x 48 cm (L x l x i)
Capacitate rezervor pentru deseuri: 24 L
Capacitate rezervor apa curata: 17 L
Dispune de o supapa de eliberare a aerului
Asamblare necesara: Da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura