Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Suport de biciclete, pentru 2 biciclete, negru, otel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest suport pentru biciclete din otel ofera o solutie buna pentru depozitarea bicicletelor pentru familii sau intreprinderi mici.

Material durabil: Otelul este un material exceptional de dur si puternic. Ofera rezistenta si stabilitate.

Design practic: Suportul pentru biciclete este conceput pentru a face ca toate bicicletele dvs. sa stea vertical si sa fie tinute pe podea in mod organizat. In acest fel, nu veti vedea niciodata dezordine in garaj. Designul de parcare la podea economiseste spatiu intr-un loc limitat si va protejeaza bicicleta de zgarieturi.

Aplicatie larga: Pentru familie, amplasarea suportului de parcare pentru biciclete in garaj sau gradina va va face casa organizata.

Pentru o afacere mica, detinerea unui astfel de suport este convenabila, alaturi de folosirea semnalizarii pentru a directiona biciclistii catre zona desemnata pentru parcarea bicicletelor, ceea ce va consolida o imagine corporativa buna.

Functie antifurt: Suruburile si dopurile sunt incluse in livrare, astfel incat acest suport pentru biciclete sa poata fi fixat la sol, apoi puteti bloca bicicleta si suportul pentru antifurt. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-suport-de-biciclete-pentru-2-biciclete-negru-otel/8720845780821.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720845780821&utm_content=Sporting_Goods)

Culoare: Negru
Material: Otel galvanizat
Dimensiuni: 43,5 x 33 x 26 cm (l x ad. x i)
Latime suport pentru anvelope: 6 cm
Poate tine pana la 2 biciclete
Asamblare necesara: Da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura