Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Kit de iluminat studio cu softbox-uri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest kit profesional nou de iluminat portabil este o necesitate pentru fotografi si se potriveste tuturor nivelurilor. Aplicatii diverse: Intregul kit de iluminat cu softbox bland, poate fi utilizat pe scara larga pentru a fotografia imbracaminte, modele, incaltaminte, genti, ceramica etc. Este solutia perfecta pentru fotografierea in studio si pentru portrete.

Economie de energie: Lumina de iesire este furnizata de 8 becuri LED eficiente din punct de vedere energetic de numai 23 de wati fiecare.Performanta excelenta: Acest kit de iluminat cu softbox bland, cu greutate redusa prezinta caracteristici precum: Capac alb - lumina alba care trece prin capacul delicat alb nu face umbre atunci cand fotografiati obiecte sau modele.

Lumina alba rece - pe cele doua suporturi de lumina pot fi setate 8 becuri, care ofera mai mult decat suficienta lumina. Si culoarea luminii, este realizata precis pentru fotografia digitala sau analogica. Nici albastruie, nici galbena! Fata interioara argintie poate minimiza pierderea de lumina si poate maximiza raspandirea luminii. Capacul delicat alb intareste efectul luminii blande.

Suport de iluminat robust si flexibil: Etapele celor 3 picioare solide si sigure, cu sistem de blocare, pot tine in siguranta becurile si softbox-ul. Potrivirea robusta ajuta la instalarea cu minima agitatie. Inaltimea reglabila de 81 cm - 205 cm va permite sa pliati si sa desfaceti cu usurinta.

Iar toate suporturile sunt din aluminiu, destul de usoare si simplu de transportat. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-kit-de-iluminat-studio-cu-softbox-uri/8720286771716.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8720286771716&utm_content=Cameras_Optics)

Putere (softbox simplu): 23 W (echivalentul a 100 W conventionali)
Dimensiuni softbox: 50 x 70 cm
Inaltime reglabila: 81 cm - 205 cm
Material suport: Aluminiu
Asamblare necesara: Da


Pachetul de livrare contine:
2 x Softbox
2 x Suport lampa
2 x Stativ lumina
8 x Bec lumina LED
Trimite mesaj
Din Gura in Gura