Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masa de capat, 40 x 50 cm, lemn masiv de mango

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masa de capat din lemn, in stil antichizat, va aduce un plus captivant camerei dvs. Blatul din lemn masiv de mango si cadrul din fier ii dau o stabilitate mare si o fac potrivita pentru a amplasa in siguranta bauturi, cosuri cu fructe, obiecte decorative etc.

Aceasta masa de capat in stil vintage poate fi, de asemenea, folosita ca o masa laterala, masa de canapea, masa pentru camera de zi, masuta de cafea etc. Fabricata din lemn de mango, masa este solida, rezistenta si are si un aspect frumos. Fiecare piesa din acest tip de mobilier este deosebita si usor diferita de urmatoarea.

Semnele de uzura si structura vizibila a granulatiei lemnului confera fiecarei piese propria sa istorie si un aspect deosebit. Aceasta masa de cafea este realizata complet manual. Fiecare pas al procesului de fabricatie este realizat cu cea mai mare atentie, fie ca este vorba de lustruire sau lacuire.

Va rugam sa retineti: Culorile variaza de la o piesa la alta, fiecare dintre mesele noastre de colt fiind unice; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-masa-de-capat-40-x-50-cm-lemn-masiv-de-mango/8718475741329.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475741329&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro si negru
Material: Blat din lemn masiv de mango + picioare din fier vopsit electrostatic
Dimensiuni: 40 x 50 cm (diam. x i)
Realizat complet manual
Lustruit si lacuit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura