Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Fotoliu de masaj, maro, piele ecologica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

147399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Oferiti-va o solutie excelenta de sedere cu scaunul nostru de masaj confortabil! Acest scaun de masaj are o telecomanda si 5 functii de masaj pentru cap, gat, spate si picioare, permitandu-va sa va relaxati complet acasa sau la birou. Scaunul poate fi, de asemenea, incalzit printr-o simpla apasare a unui buton, pentru un plus de confort si relaxare. Fabricat din piele sintetica, scaunul este extrem de durabil, iar baza larga din lemn face scaunul foarte stabil. Sezutul scaunului de masaj poate fi rotit liber, astfel incat sa nu trebuiasca niciodata sa mutati scaunul. Scaunul are un temporizator incorporat, pentru a controla durata masajului.

Acest fotoliu de masaj electric are un design clasic, oferindu-va un masaj cu vibratii relaxante. Intensitatea masajului este reglabila pe trei niveluri. Spatarul este ajustabil pentru a va oferi pozitii confortabile la sedere sau cand doriti sa va intindeti. Datorita punctelor de masaj cu emitere de caldura, acest fotoliu de masaj electric va asigura o seara minunata. Daca vreti sa va bucurati de un masaj placut si relaxant la dvs. acasa, acest fotoliu de masaj electric este cea mai buna optiune!

Nota: Acest produs are un conector USB, dar sursa de alimentare certificata de 5 V nu este inclusa. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-fotoliu-de-masaj-maro-piele-ecologica/8719883565927.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8719883565927&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro
Material: Cadru din lemn + tapiterie din piele ecologica
Spatar multi-reglabil
Dimensiuni rabatat: 66 x 130 x 94 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni vertical: 66 x 92 x 106 cm ( l x ad. x i )
Latime sezut: 52 cm
Inaltime sezut: Aprox. 46 cm
Fotoliul se roteste liber
Unitate de control cu GS / CE
Prevazut cu o telecomanda
Functii: Masaj + incalzire zona talie
Intensitate: scazuta, medie, inalta
Material: Bumbac: 4%, Poliester: 3%, PVC: 93%.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura