Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Veste de salvare, 4 buc., bleumarin, 50 N, 70-90 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

61699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set este alcatuit din 4 veste de salvare, cu un nivel de performanta de 50 N, fiind un dispozitiv personal de flotabilitate perfect atunci cand navigati, faceti surf, va plimbati cu barca, inotati sau practicati alte sporturi acvatice.

Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a oferi inotatorilor fara experienta mai multa incredere. Vestele de salvare sunt fabricate din poliester 100%, cu o captuseala din spuma PE. Inchiderea cu snur si cureaua reglabila pentru talie asigura o potrivire adecvata, astfel incat vesta sa ramana in pozitie, chiar si atunci cand cadeti in apa.

Vestele de salvare au fost testate de un organism competent in conformitate cu standardul european EN ISO 12402-5. Pachetul de livrare include 4 veste de salvare.

Vestele de salvare cu un coeficient de flotabilitate de 50 N sunt destinate inotatorilor competenti in ape sigure. Aceste dispozitive personale de flotabilitate au dimensiuni minime, avand o utilizare limitata in apele involburate, astfel ca nu va puteti astepta ca utilizatorul sa fie in siguranta pentru o perioada mai lunga de timp.

Acestea nu dispun de suficienta flotabilitate pentru a proteja persoanele care nu sunt in masura sa se ajute singure si de aceea, ele necesita participarea activa a utilizatorului. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl-veste-de-salvare-4-buc-bleumarin-50-n-70-90-kg/8718475606499.html?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475606499&utm_content=Sporting_Goods)

Culoare: Bleumarin
Material: Material textil cu o captuseala din spuma PE
Nivel flotabilitate: 50 N
Marime: L
Recomandat pentru persoane cu o greutate de 70-90 kg
Cu centura reglabila in talie
Testat de un organism competent in conformitate cu standardul european EN ISO 12402-5
Pentru informatii cu privire la dimensiuni, va rugam sa verificati tabelul cu marimi.

Important! Dimensiunile mentionate in tabelul cu marimi sunt dimensiunile reale ale produsului

Marja marime: +/- 1-2 cm

Pachetul de livrare include 4 veste de salvare

Material: Poliester: 100%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura